Gå til hjemmesiden

Camping Sites & Paysages Beauregard ****

Fotos fra campingpladsen
Camping Sites & Paysages Beauregard Camping Sites & Paysages Beauregard
Almene oplysninger

Campér for €17,- per nat på Camping Sites & Paysages Beauregard i lavsæsonen med CampingCard ACSI. Camping Sites & Paysages Beauregard, beliggende i Mesnois (Jura), er en campingplads med 195 åbne pladser. Med CampingCard ACSI camperer du på en af de åbne pladser i følgende perioder: 25-03-2017 - 07-07-2017 og 26-08-2017 - 02-10-2017. På denne campingplads kan du, udover fordelagtig campering med dit CampingCard ACSI, også bruge dit ACSI Club ID (stedfortrædende identitet).

Velholdt og hyggelig familiecampingplads med fitnessapparater, legeplads og hoppepuder beliggende i fredfyldte omgivelser. Det ideale sted hvorfra man kan udforske omgivelserne. God restaurant! Ny, overdækket swimmingpool med vandrutschebane.

www.juracampingbeauregard.com

  • 2026

Godkendelses periode

september 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Fordelagtig campering i lavsæsonen? Bestil CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI accepteret

31 Campingplads åben / CampingCard ACSI accepteres ikke

31 Campingpladsen er lukket

31 Din ferieperiode

Detaljeret information over campingpladsen
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 8,1

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
7,8
Personale
8,2
Pris/kvalitetsforhold
8,2
Standplads
8,1
Indkvartering
7,9
Børnevenlighed
8,4
Underholdning
8,0
Sportsfaciliteter
8,1
Swimmingpool
8,5
Mad og drikke
7,8
Omgivelser
8,4

Gezin uit westervoort, på denne campingplads i september 2017

6,9

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn <4 år

Positief zijn binnenzwembad (niet struikelen over plooien in zwembadvloer) en speeltuin. Laatste formeel vanaf 5 jaar, maar ook voor 1,5 jarige leuke glijbaan. In naseizoen 5 procent bezetting, waardoor erg leeg ogend en voelend. Lege velden, geen vertier, matig onderhoud. Sanitair niet verwarmd. Geen wc-papier en brillen aanwezig. Plekken slecht, slechte afwatering, waardoor veel modder.

Oerlemans, på denne campingplads i august 2016

8,3

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

M. van Wilder, på denne campingplads i juli 2014

8,8

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

M. van Wilder, på denne campingplads i juli 2014

8,8

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Van Damme - Tresignie, på denne campingplads i april 2014

7,5

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, 12 – 18 år

Buiten het seizoen is dit een rustige camping, doch tijdens hoogseizoen sta je dicht op elkaar geplakt, wat voor rustzoekers een minpunt kan zijn. Het sanitair is matig, geen aftrekker in de douches, geen wc-bril en toiletpapier. Slechts twee binnendouches wat tijdens paasverlof wel bitter weinig is gezien de temperatuur. Binnenzwembad onbewaakt maar heerlijk warm, inclusief sauna, jacuzzi en stoombad. Buitenzwembad was volledig groen en gesloten (ook nog veel te koud hiervoor). De campingingang is 24u geopend. Slechts weinig verlichting \'s nachts, maar genoeg om niet te struikelen. De hagen zijn slecht onderhouden en gaan stilletjes aan dood door schimmels. Campingeigenaars gebruiken hun golfkarretjes als formule 1 wagentjes op het terrein.

Muller, på denne campingplads i august 2011

8,2

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, 4 – 12 år

Wij hebben hier 10 dagen op de camping gestaan. De ontvangst was prima, we kregen een ruime plek toegewezen. Er waren voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig en deze zagen er netjes uit. Het nieuwe binnen- en buitenzwembad waren prima, met heerlijke ligbedden.
Kortom een prima camping in een prachtige omgeving.

De Groot, på denne campingplads i august 2011

7,8

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, forskellige aldre

Camping is zeer fraai gelegen tussen de weilanden met koeien ( met bel om de nek). Fraai uitzicht vanaf de receptie het dal in.
Zwembad binnen is zeer fraai en zeer welkom gezien het wisselvallige weer in de jura(koude nachten !! ). Gratis sauna + haman waren heerlijk ( twee x 1.5 uur per dag staan deze aan).
Buitenzwembad is klein, maar wel met een super glijbaan voor de kinderen.
Plekken op de camping zijn ruim, vooral wat verder naar achteren op de camping. (100m2 of meer). Veel ruimte voor kinderen om te spelen. Voor wat oudere kinderen ( 14+) niet veel te doen.

Sanitair kan schoner, na het poetsen (2x per dag) wordt er niet nagedroogd waardoor er al snel weer modder sporen zijn. Bij de douches is geen trekker om het schoon achter te laten voor de volgende gebruiker.

Mooie wandelomgeving, weinig leuke dorpjes (terrasjes).

Laurent Dupan, på denne campingplads i juli 2011

8,5

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, 4 – 12 år

Zeer nette en leuke camping. Wij waren daar enkele dagen met 2 kleine kinderen. Heel leuk binnen- en buitzwembad. Wij komen zeker nog eens terug.

Marc, på denne campingplads i maj 2010

6,7

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, 4 – 12 år

Sanitair is half-open, maar goed heet water. Overdekte zwembad is nog niet open / af (02-05-2010).

E.A Oorbeek, på denne campingplads i juli 2008

7,8

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, 12 – 18 år

Prachtige camping, mooi uitzicht, je voelt je echt in de natuur, vriendelijk personeel.
Voor boodschappen is er 1,5 km de berg af een dorpje. Een minpuntje is dat de rivier 15 min. bergafwaarts lopen is, er is echter wel een lekker zwembadje.

Almene oplysninger

Åbningsperiode
25-03-2017 til 02-10-2017
Overflade
6 ha
Højde over havets overflade
460m
Antal turpladser
195 (100 - 120m2)
Antal pladser til autocampere
7
Campingplads egnet til handicappede
Ja

* Faciliteter, der er fremhævet med fed skrift er ikke inkluderet i overnatningsprisen. Hertil må der betales ekstra. (Det betyder dog ikke at faciliteter, der ikke er fremhævet med fed skrift nødvendigvis er gratis).

Populære faciliteter
  • Udendørs swimmingpool
    • overflade:105 m2
    • periode:15-06/01-09
  • Svømmehal (Opvarmet)
    • overflade:200 m2
  • Wifi 80-100% dækning
  • Campingvogn tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let
Internet
  • Wifi 80-100% dækning
Ved receptionen
  • Reservering med CampingCard ACSI muligt
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Receptionens åbningstider
    • Fra – til:08.00-20.00
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:mastercard | visacard
  • Betaling med kort/Maestro kort muligt
Campingregler
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
  • Dobbeltaksler tilladt
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:kul | gas
Hunde
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
Sanitetsinstallationer
  • Brusebade: varmt vand
  • Håndvask: varmt vand
  • Siddetoiletter
  • Toiletter uden sæde
  • Bad/toiletfaciliteter for børn
  • Puslerum
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Opvarmede bad/toiletfaciliteter
  • Spildevandsbortledning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Vandopsamlingssted på/ved pladsen (max. 50 m)
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Tørretumbler
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
    • periode:01-06/31-08
  • Begrænset tilbud af levnedsmidler
  • Måltider til afhentning
    • periode:01-05/30-09
  • Pizzeria
    • periode:25-06/31-08
  • Restaurant med begrænset udvalg
    • periode:01-05/30-09
  • Restaurant (med varieret menukort)
    • periode:01-05/30-09
  • Bar
    • periode:25-06/31-08
Svømning
  • Udendørs swimmingpool
    • overflade:105 m2
    • periode:15-06/01-09
  • Svømmehal (Opvarmet)
    • overflade:200 m2
  • Vandrutsjebane (> 10 m)
  • Badeparadis
  • Småbørnsbassin (for 1-3 år, < 40 cm)
    • opvarmet
    • overflade:15 m2
Sport og spil
  • Spabad
  • Sauna
  • Dampbad
  • Hydromassage
  • Legeplads
  • Bordtennisbord
  • Pétanque
  • Lystfiskeri muligt
  • Multisportsplads
  • Tennis
  • Minigolf
Fritid (voksne)
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let
  • Markerede vandreruter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:let
  • Opholdsrum
Bund og beplantning
  • Græsbevokset
  • Pladser med en smule skygge
  • Pladser med megen skygge
  • Afgrænsede pladser
Campingpladsens beliggenhed
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:1 km
Diverse
  • Roligt dag og nat
  • Specielle pladser til autocampere
    • Overflade:100 m2
    • Antal:7
  • Specielle faciliteter for autocampere
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:6 ampère
  • Belyste stier og veje
  • Bevogtet område
Adresse og rute

Vil du booke Camping Sites & Paysages Beauregard eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger eller via campingpladsens hjemmeside.

  • Camping Sites & Paysages Beauregard
    2 Grande rue Mesnois
    39130 / Mesnois/Clairvaux-les-Lacs
    Frankrig

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    46°35'58"N 5°41'17"E
  • Fra Lons-le-Saunier via D52 imod Clairvaux-les-Lacs. Campingvogne via D678 (D52 er lukket for campingvogne). Følg så campingpladsskiltene.

  • Obs! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for franske campingpladser at opsætte egne vejvisningsskilte. Det er tilrådeligt at bruge GPS-koordinaterne til at finde campingpladsen.

  • Kontakt

  • www.juracampingbeauregard.com

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Fre.

24 / 11

 

Lør.

25 / 11

 

Søn.

26 / 11

 

Man.

27 / 11

 

Tir.

28 / 11

 

Ons.

29 / 11

 

Tor.

30 / 11

 
Max. 15° 11.8° 5.2° 6.4° 7.7°
Min. 9.7° 6.2° 0.4° -0.4° 0.5°
Nedbør 90% 90% 50% 35% 75% 75% 65%
Vindretning S S V S S S NV
Vindkraft 3 2 2 2 3 2 2

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Relativ fugtighed Nedbør (mm) Soltimer
Jan. 82% 56 2
Feb. 73% 53 4
Mar. 69% 62 5
Apr. 67% 65 6
Maj 67% 76 7
Jun. 65% 82 7
Jul. 65% 73 8
Aug. 68% 89 8
Sep. 74% 93 6
Okt. 79% 92 4
Nov. 79% 82 2
Dec. 78% 67 2
Weeronline
Anmodning om information

CampingCard ACSI sender din forespørgsel videre til "Camping Sites & Paysages Beauregard".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og CampingCard ACSI kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.