Gå til hjemmesiden

Camping International ****

Fotos fra campingpladsen
Camping International Camping International
Almene oplysninger

Campér for €15,- per nat på Camping International i lavsæsonen med CampingCard ACSI. Camping International, beliggende i Luz-Saint-Sauveur (Hautes-Pyrénées), er en campingplads med 130 åbne pladser og 28 fastliggerpladser. Med CampingCard ACSI camperer du på en af de åbne pladser i følgende perioder: 20-05-2017 - 09-07-2017 og 26-08-2017 - 30-09-2017. På denne campingplads kan du, udover fordelagtig campering med dit CampingCard ACSI, også bruge dit ACSI Club ID (stedfortrædende identitet).

Firestjernet familiecampingplads, 1 km fra den hyggelige lille bjerglandsby Luz-St.-Saveur. Nem at nå hen til. Skyggefulde, store pladser. Butik og opvarmet, overdækket swimmingpool med 2 jacuzzier. Central beliggenhed for udflugter til bl.a. Gavarnie, Tourmalet, Cirque de Troumouse og nationalparken des Pyrénées. Gratis wifi (1 tilslutning pr. plads). Overdækket, aflåst cykelparkering.

www.international-camping.fr

Ekstra rabat: 7=6 / 14=12

  • 2340

Godkendelses periode

september 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Fordelagtig campering i lavsæsonen? Bestil CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI accepteret

31 Campingplads åben / CampingCard ACSI accepteres ikke

31 Campingpladsen er lukket

31 Din ferieperiode

Detaljeret information over campingpladsen
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 8,2

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
8,6
Personale
8,3
Pris/kvalitetsforhold
8,3
Standplads
8,2
Indkvartering
8,3
Børnevenlighed
8,0
Underholdning
7,1
Sportsfaciliteter
7,3
Swimmingpool
8,1
Mad og drikke
7,6
Omgivelser
8,6

Dumortier, på denne campingplads i august 2016

8,2

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Drost, på denne campingplads i august 2015

7,5

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

A. Stolte, på denne campingplads i august 2015

8,0

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Willems, på denne campingplads i juni 2014

8,4

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Leuke camping met mooie plaatsen en zicht op de bergen. Vriendelijke en behulpzame camping eigenaresse.
Mooi en schoon sanitair. Aanrader. Ligt centraal om mooie tochten te maken. Prachtige omgeving, hoge bergen en vele wandelmogelijkheden voor geoefende wandelaars. Veel racefietsers. Ook mooie autotochten mogelijk.
Let op!!! Coördinaten kloppen niet. Camping ligt ongeveer 1 km voor Luz sta Sa EUR aan doorgaande weg. Coördinaten geven Viella aan. Dit is een paar km verder. Geen last gehad van verkeer. Ook voor kinderen voorzieningen. Deels terrassencamping en deels vlak.

M. Bets, på denne campingplads i juli 2013

8,2

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Teuwen, på denne campingplads i juli 2012

8,0

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Slegtenhorst, på denne campingplads i juli 2011

6,4

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, 4 – 12 år

Camping ligt veels te dicht langs een drukke doorgaande weg. Zijn hier een nacht geweest en vonden gelukkig dichtbij een andere camping.

Van den Berg, på denne campingplads i juni 2011

8,7

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Lievens-Muyshondt Pieter en Gerd, på denne campingplads i juni 2011

8,9

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Deze camping is ons zeer goed bevallen. Zeer vriendelijke ontvangst, eenvoudige maar goede winkel, toffe broodservice.
Zeer goede staanplaats, iets verwijderd van de drukke langslopende weg.
Sanitair opvallend netjes. Zeer goed gelegen in prachtige omgeving, ideaal voor wandel- en fietstochten en voor het bezoek aan toeristische oorden.
Zeer rustig 's nachts. Warmte van de zon bereikte ons pas na negenen ingevolge de hoge bergen om ons heen.

Verboon, på denne campingplads i juni 2011

8,9

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Wij waren in juni 2011 op deze camping. hadden een prachtige plek. toen we aankwamen werden we heel vriendelijk welkom geheten en kregen meteen informatie over de omgeving. Zelf plek uitgekozen en er werd duidelijk gezegd als je vragen of problemen hebt horen we dat wel. Aanbieding 7 nachten staan en 6 betalen. Wij vinden het een aanrader hoor, prachtige omgeving en fijne camping .

Almene oplysninger

Åbningsperiode
20-05-2017 til 30-09-2017
Overflade
4,5 ha
Højde over havets overflade
700m
Antal turpladser
130 (75 - 120m2)
Antal faste årspladser
28
Campingplads egnet til handicappede
Ja

* Faciliteter, der er fremhævet med fed skrift er ikke inkluderet i overnatningsprisen. Hertil må der betales ekstra. (Det betyder dog ikke at faciliteter, der ikke er fremhævet med fed skrift nødvendigvis er gratis).

Populære faciliteter
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
  • Campingvogn tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:svær | gennemsnitligt
Internet
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
Ved receptionen
  • Reservering med CampingCard ACSI muligt
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Receptionens åbningstider
    • Fra – til:08.30-19.30
  • Bommens åbningstider
    • Fra – til:07.00-23.00
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:mastercard | visacard
  • Betaling med kort/Maestro kort muligt
  • Receptionen er nemt tilgængelig for handicappede
Campingregler
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
    • længde:9
    • vægt:4000 kg
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:kul | elektrisk | gas
Hunde
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:2
Sanitetsinstallationer
  • Brusebade: varmt vand
  • Håndvask: varmt vand
  • Siddetoiletter
  • Ældretoilet
  • Brusekabiner til seniorer (med ekstra bøjler)
  • Puslerum
  • Toiletpapir forefindes
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Opvarmede bad/toiletfaciliteter
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: varmt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Tørretumbler
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
    • periode:01-06/15-09
  • Begrænset tilbud af levnedsmidler
    • periode:01-06/30-09
  • Levnedsmidler: stort sortiment
    • periode:01-07/20-09
  • Måltider til afhentning
    • periode:01-07/30-08
  • Bar
    • periode:01-07/30-08
Svømning
  • Indendørs swimmingpool med skydetag
    • opvarmet
    • overflade:86 m2
  • Vandrutsjebane (> 10 m)
  • Småbørnsbassin (for 1-3 år, < 40 cm)
    • opvarmet
    • overflade:30 m2
Sport og spil
  • Spabad
  • Legeplads
  • Bordtennisbord
  • Pétanque
  • Lystfiskeri muligt
  • Multisportsplads
  • Minigolf
Fritid (voksne)
  • Cykelruter, der starter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:svær | gennemsnitligt
  • Markerede vandreruter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:svær | gennemsnitligt
Bund og beplantning
  • Græsbevokset
  • Kuperet terræn
  • Pladser med en smule skygge
  • Afgrænsede pladser
Campingpladsens beliggenhed
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:1 km
  • Panorama
Diverse
  • Roligt dag og nat
  • Specielle faciliteter for autocampere
  • Euro-stik nødvendig
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:10 ampère
  • Belyste stier og veje
  • Bevogtet område
Adresse og rute

Vil du booke Camping International eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger eller via campingpladsens hjemmeside.

  • Camping International
    B.P. 4
    65120 / Luz-St-Sauveur
    Frankrig

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    42°52'58"N 0°0'48"W
  • D921 mod Luz-St-Sauveur. Campingpladsen ligger 1 km inden Luz-St-Sauveur.

  • Obs! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for franske campingpladser at opsætte egne vejvisningsskilte. Det er tilrådeligt at bruge GPS-koordinaterne til at finde campingpladsen.

  • Kontakt

  • www.international-camping.fr

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Fre.

24 / 11

 

Lør.

25 / 11

 

Søn.

26 / 11

 

Man.

27 / 11

 

Tir.

28 / 11

 

Ons.

29 / 11

 

Tor.

30 / 11

 
Max. 9.7° 3.5° 6.4° 7.1° 2.9°
Min. 4.8° 3.5° -5.4° -4.8° -1.6° -0.9° -2.5°
Nedbør 80% 85% 5% 5% 30% 55% 55%
Vindretning V NV N NV V V NV
Vindkraft 3 4 3 2 3 2 2

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Relativ fugtighed Nedbør (mm) Soltimer
Jan. 81% 89 4
Feb. 78% 68 5
Mar. 75% 86 6
Apr. 76% 139 6
Maj 79% 98 6
Jun. 77% 106 6
Jul. 80% 108 6
Aug. 80% 75 6
Sep. 80% 81 7
Okt. 81% 78 5
Nov. 83% 107 3
Dec. 82% 99 4
Weeronline
Anmodning om information

CampingCard ACSI sender din forespørgsel videre til "Camping International".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og CampingCard ACSI kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.