Gå til hjemmesiden

Camping Le Dune ***

Fotos fra campingpladsen
Camping Le Dune Camping Le Dune
Almene oplysninger

Campér for €17,- per nat på Camping Le Dune i lavsæsonen med CampingCard ACSI. Camping Le Dune, beliggende i Monte Nai (Cagliari), er en campingplads med 180 åbne pladser. Med CampingCard ACSI camperer du på en af de åbne pladser i følgende perioder: 20-05-2017 - 30-06-2017 og 01-09-2017 - 01-10-2017. På denne campingplads kan du, udover fordelagtig campering med dit CampingCard ACSI, også bruge dit ACSI Club ID (stedfortrædende identitet).

Flad campingplads, hvis pladser er afgrænsede med plataner og poppeltræer. Der går en lille sti ned til stranden, stien løber gennem en lagune, hvor der er vandfugle.

  • 3292

Godkendelses periode

september 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Fordelagtig campering i lavsæsonen? Bestil CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI accepteret

31 Campingplads åben / CampingCard ACSI accepteres ikke

31 Campingpladsen er lukket

31 Din ferieperiode

Detaljeret information over campingpladsen
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 7,9

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
7,4
Personale
8,0
Pris/kvalitetsforhold
7,9
Standplads
8,0
Indkvartering
7,4
Børnevenlighed
7,7
Underholdning
6,4
Sportsfaciliteter
7,3
Swimmingpool
8,2
Mad og drikke
7,8
Omgivelser
8,2

Marie Jose Rijlaarsdam, på denne campingplads i september 2016

7,5

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Prima plek, campers staan bij elkaar en dan moet je mazzel hebben, wifi in t horecagedeelte, schappelijke prijzen in de bar.

T. Bosman, på denne campingplads i maj 2013

9,0

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Jos van Otten, på denne campingplads i juli 2010

8,2

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

koenraadt, på denne campingplads i august 2009

7,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Familie med børn, 12 – 18 år

Een zeer lawaaiige camping. Er is een disco op de camping en die van de naastgelegen camping is keihard tot 1 uur 's nachts te horen. Jammer, want de zee en strand zijn mooi. De omgeving gaat wel; alles is ver rijden.

G. Weisscher, på denne campingplads i maj 2009

8,1

Google Oversættelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Almene oplysninger

Åbningsperiode
20-05-2017 til 01-10-2017
Overflade
6 ha
Antal turpladser
180 (80m2)
Antal pladser til autocampere
35
Campingplads egnet til handicappede
Ja

* Faciliteter, der er fremhævet med fed skrift er ikke inkluderet i overnatningsprisen. Hertil må der betales ekstra. (Det betyder dog ikke at faciliteter, der ikke er fremhævet med fed skrift nødvendigvis er gratis).

Populære faciliteter
  • Udendørs swimmingpool
    • overflade:140 m2
  • Campingvogn tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:1
  • Svømning i havet muligt (max. 0,5 km)
Internet
  • WiFi zone
    • wiFi zone gratis
Ved receptionen
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Pas/id-kort obligatorisk
  • Receptionens åbningstider
    • Fra – til:08.00-20.00
  • Bommens åbningstider
    • Fra – til:07.00-13.00 | 15.30-23.00
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:mastercard | visacard
  • Betaling med kort/Maestro kort muligt
  • Receptionen er nemt tilgængelig for handicappede
Campingregler
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Bilfri standplads
  • Også egnet for campingbil > 8m og > 4 ton
  • Dobbeltaksler tilladt
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • Indkørsel forbudt i middagspausen
    • tid:13.00-15.30
  • Pas/id-kort obligatorisk
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:1
  • Barbecue tilladt
    • grill-type:kul | elektrisk | gas
Hunde
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:1
Sanitetsinstallationer
  • Brusebade: varmt vand
  • Håndvask: varmt vand
  • Siddetoiletter
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Vandopsamlingssted på/ved pladsen (max. 50 m)
  • Brusebade: koldt vand
  • Håndvask: koldt vand
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskemaskine(r)
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
  • Snackbar
  • Levnedsmidler: stort sortiment
  • Måltider til afhentning
  • Pizzeria
  • Restaurant (med varieret menukort)
  • Cafeteria
  • Bar
Udlejes på eller ved campingpladsen
  • Cykler
  • Bokse
  • Biler
Svømning
  • Udendørs swimmingpool
    • overflade:140 m2
  • Småbørnsbassin (for 1-3 år, < 40 cm)
    • overflade:64 m2
  • Svømning i havet muligt (max. 0,5 km)
Strand
  • Sandstrand
Sport og spil
  • Legeplads
  • Lystfiskeri muligt
  • Multisportsplads
  • Tennis
  • Ridning
Fritid (voksne)
  • Markerede vandreruter ved campingpladsen
    • sværhedsgrad:gennemsnitligt
  • Opholdsrum
  • Tv
Bund og beplantning
  • Græsbevokset
  • Sandjord
  • Standplads med hård overflade
  • Pladser uden skygge
  • Pladser med en smule skygge
  • Pladser med megen skygge
  • Afgrænsede pladser
Campingpladsens beliggenhed
  • Offentlige befordringsmidler (max. 0,5 km)
    • afstand:0,01 km
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:2 km
  • Beliggende ved havet (max. 0,5 km)
  • Afstand til havet (max. 10 km)
    • afstand:0,15 km
Diverse
  • Roligt dag og nat
  • Specielle pladser til autocampere
    • Overflade:40en60 m2
    • Antal:35
  • Specielle faciliteter for autocampere
  • Euro-stik nødvendig
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:3 ampère
  • Hjertestarter
  • Belyste stier og veje
  • Bevogtet område
Adresse og rute

Vil du booke Camping Le Dune eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger.

  • Camping Le Dune

    09043 / Piscina Rei/Costa Rei
    Italien

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    39°16'35"N 9°34'56"E
  • Ny vej SS125var mod Muravera/Villasimus/Costa Rei, mod Costa Rei (følg det brune skilt). Følg skiltene mod Le Dune.

  • Kontakt

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Tor.

23 / 11

 

Fre.

24 / 11

 

Lør.

25 / 11

 

Søn.

26 / 11

 

Man.

27 / 11

 

Tir.

28 / 11

 

Ons.

29 / 11

 
Max. 19.3° 19.7° 18.9° 16.2° 15.7° 16.4° 16.7°
Min. 13.9° 13.9° 14.2° 12.7° 10.2° 10.6° 12.5°
Nedbør 0% 0% 0% 5% 5% 15% 50%
Vindretning NO SV SV V V SV SV
Vindkraft 4 3 5 7 5 4 5

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Relativ fugtighed Nedbør (mm) Soltimer
Jan. 84% 53 5
Feb. 79% 50 6
Mar. 75% 43 7
Apr. 73% 36 8
Maj 74% 25 8
Jun. 68% 10 10
Jul. 68% 3 11
Aug. 70% 10 10
Sep. 73% 30 8
Okt. 78% 56 6
Nov. 82% 59 5
Dec. 83% 53 4
Weeronline
Anmodning om information

CampingCard ACSI sender din forespørgsel videre til "Camping Le Dune".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og CampingCard ACSI kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.