Gå til hjemmesiden

Camping Paxariñas Cat.2

Fotos fra campingpladsen
Camping Paxariñas Camping Paxariñas Camping Paxariñas Camping Paxariñas Camping Paxariñas Camping Paxariñas Camping Paxariñas Camping Paxariñas Camping Paxariñas Camping Paxariñas Camping Paxariñas Camping Paxariñas Camping Paxariñas Camping Paxariñas Camping Paxariñas Camping Paxariñas Camping Paxariñas
Almene oplysninger

Camping Paxariñas er en campingplads med 120 åbne pladser og 50 fastliggerpladser. I lavsæsonen under perioden 15-03-2019 - 30-06-2019 og 01-09-2019 - 15-10-2019, camperer du for €18,- per nat på en af de 120 åbne pladser på Camping Paxariñas i Portonovo (Pontevedra). På denne campingplads kan du, udover fordelagtig campering med dit CampingCard ACSI, også bruge dit ACSI Club ID (stedfortrædende identitet).

Pragtfuldt beliggende campingplads ved to store bugter, virkelig nem at komme hen til i campingbil. Ligger tæt ved havet, alle faciliteter ved hotelkomplekset. Nemt og godt startsted for ture ud i omegnen. Kun egnet til små campingvogne. Små pladser.

www.campingpaxarinas.com

Ekstra rabat: 8=7

  • 18
  • 2987

Godkendelses periode

december 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
januar 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
februar 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   
marts 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
april 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
maj 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
juni 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
juli 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
august 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
september 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
oktober 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
november 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
december 2019
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Fordelagtig campering i lavsæsonen? Bestil CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI accepteret

31 Campingplads åben / CampingCard ACSI accepteres ikke

31 Campingpladsen er lukket

31 Din ferieperiode

Detaljeret information over campingpladsen
Indlæser, vent venligst...

Gennemsnitlig bedømmelse: 6,9

Tilføj en bedømmelse
Bad og toilet
7,0
Personale
7,4
Pris/kvalitetsforhold
6,8
Børnevenlighed
5,6
Underholdning
5,1
Sportsfaciliteter
5,3
Swimmingpool
4,5
Mad og drikke
4,7
Omgivelser
7,5

Sibylle Woermann, på denne campingplads i september 2018

7,3

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Eine Bewertung der einzelnen Punkte muss unter Vorbehalt gesehen werden. Wir haben den Campingplatz nach 10 Minuten wieder verlassen, da der Abwassergeruch - mit dem man im Süden immer einmal rechnen muss - für uns in diesem Fall unerträglich war.

Guido Pelli, på denne campingplads i september 2017

6,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Der Platz liegt auf einem Felsen und ist zur Hauptsache mit Dauercampern belegt - wie so oft stehen die auf den schönsten Plätzen. Für "echte Camper" bleiben nur die Plätze in den hinteren Reihen. Vom Dach des Sanitärgebäudes tropfte ständig Wasser, obschon es nicht regnete. Beim Duschen wurde der ganze Raum überschwemmt. Restaurant und Einkaufsladen waren bereits geschlossen. Wir blieben nur eine Nacht.

Wilfried Pies, på denne campingplads i juni 2016

6,2

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

WLAN nur bei Reception und sehr langsam und instabil.
Laden am Platz noch nicht geöffnet.
Platz dicht mit Dauercampern belegt.

Bernd Herbertz, på denne campingplads i juni 2015

7,9

Google Oversættelse

Rejseselskab: Par

Waren begeistert von den Bewertungen das hier 2 tolle Strände direkt dabei sein sollen. Das passt auch so und die Strände sind auch wunderbar. Toiletten sehr sauber alles ok bis auf eine Sache. In einer Bewertung stand etwas von Dauercampern, das aber alle 1a und 2a Plätze von diesen belegt sind stand nicht da. Man hat lediglich die Möglichkeit in 3ter Reihe weit hinten einen Platz zu ergattern und das in der Vorsaison. Sind ziemlich enttäuscht und man sollte mehr darauf hinweisen das ein toller Platz für Leute ist die das ganze Jahr hier leben.

Brigitte Vögt, på denne campingplads i september 2013

9,0

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Campingplatz mit wunderschöner Aussicht, mit wenigen Schritten sind 2 Buchten erreichbar, eine windgeschützte zum Baden und eine mit viel Brandung und Platz zum Laufen. Die Sanitäranlagen wurden ständig pikobello gereinigt. Wir sind länger als geplant geblieben.

Rainer Klaus, på denne campingplads i september 2012

8,2

Google Oversættelse

Rejseselskab: Senior(par)

Dieser Platz ist ein Traum - man sieht auf zwei Seiten wunderschöne Badebuchten und kann sie auch sehr gut zu Fuß erreichen - leider hat das Wetter uns einen Strich durch unsere Rechnung gemacht - sind dann vorzeitig abgereist um im nächsten Jahr wiederzukommen - hoffentlich!

Elena, på denne campingplads i maj 2012

5,3

Google Oversættelse

Rejseselskab: Ungt par

Sehr ungepflegt, sehr viele Dauercamper, kein Schatten, Blick vor den Zaun, statt auf das Meer, sehr lieblos und ungemütlich, schlechtes Sanitär, WIFI 80 % versprochen, aber kein Empfang, nicht einmal bei der Rezeption

Almene oplysninger

Åbningsperiode
15-03-2019 til 15-10-2019
Overflade
2 ha
Antal turpladser
120 (60m2)
Antal pladser til autocampere
10
Antal faste årspladser
50
Campingplads egnet til handicappede
Ja

* De faciliteter, der er skrevet med fed, er ikke inkluderet i overnatningsprisen. For disse skal der betales ekstra. (Dette betyder dog ikke, at de faciliteter, der ikke er skrevet med fed, er gratis!)

Populære faciliteter
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
  • Campingvogn tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:1
  • Svømning i havet muligt (max. 0,5 km)
Internet
  • Mobilt bredbånd
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dækning
    • wiFi dækning 80-100% gratis
Ved receptionen
  • ACSI Club ID accepteres som identitetsbevis
  • Pas/id-kort obligatorisk
  • Betaling med kreditkort muligt
    • kreditkort:mastercard | visacard
  • Betaling med kort/Maestro kort muligt
Campingregler
  • Campingvogn tilladt
  • Telt tilladt
  • Lille ekstratelt tilladt
  • Autocamper tilladt
  • Dobbeltaksler tilladt
  • Også egnet for campingvogne > 5,5m, eksklusiv træk
  • Pas/id-kort obligatorisk
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:1
Hunde
  • Hund(e) lavsæson (hvis i snor)
    • Maks. antal:1
Sanitetsinstallationer
  • Brusebade: varmt vand
  • Håndvask: varmt vand
  • Siddetoiletter
  • Puslerum
  • Tømning af kemi-toiletter muligt
  • Vandtilslutning på/ved pladsen (max. 15 m)
  • Vandopsamlingssted på/ved pladsen (max. 50 m)
  • Brusebade: koldt vand
  • Håndvask: koldt vand
Vask, opvask, madlavning
  • Køkkenvask med varmt vand
  • Køkkenvask med koldt vand
  • Vaskekumme til tøj: koldt vand
  • Vaskemaskine(r)
  • Tørretumbler
Mad, drikkevarer og fødevarer
  • Morgenmad tilgængelig
    • periode:01-07/15-09
  • Friskbagt brød kan købes på campingpladsen
  • Snackbar
    • periode:01-07/15-09
  • Levnedsmidler: stort sortiment
    • periode:17-06/20-09
  • Måltider til afhentning
    • periode:01-07/15-09
  • Bar
    • periode:01-07/15-09
Udlejes på eller ved campingpladsen
  • Cykler
  • Bokse
Svømning
  • Svømning i havet muligt (max. 0,5 km)
Strand
  • Sandstrand
  • Klippekyst
Sport og spil
  • Legeplads
  • Bordtennisbord
  • Lystfiskeri muligt
  • Nogle legeredskaber
Fritid (voksne)
  • Tv
Bund og beplantning
  • Græsbevokset
  • Kuperet terræn
  • Terrasseformet campingplads
  • Pladser med en smule skygge
  • Græsplæne til solbadning
  • Afgrænsede pladser
Campingpladsens beliggenhed
  • Offentlige befordringsmidler (max. 0,5 km)
    • afstand:0,1 km
  • Tæt ved frakørsel motorvej (< 10 km)
    • afstand:3 km
  • Indkøbsmuligheder
    • afstand:1,5 km
  • Beliggende ved havet (max. 0,5 km)
  • Afstand til havet (max. 10 km)
    • afstand:0 km
  • Panorama
Handicappede
  • Eventuelle dørlukkere ikke for kraftige (3-4 kg tryk)
  • Kombination af toilet-douche (mindst 2,15mx2,15m)
  • Sanitære faciliteter for handikappede i samme blok som for andre kampister
  • Brusebadssæde / brusebadsstol (sammenklappelig eller mobil) omkring 48 cm. høj
  • Kantine/restaurant i stueetage eller tilgængelig via skrånende overflade til kørestol
  • Kantine/restaurant har toilet for handikappede
  • Campingbutik/supermarked i stueetage eller tilgængelig via skrånende overflade til kørestol
  • Vandhane uden trykknap
Diverse
  • Roligt dag og nat
  • Specielle pladser til autocampere
    • Overflade:65 m2
    • Antal:10
  • Specielle faciliteter for autocampere
  • Euro-stik nødvendig
  • El tilslutning %s amp. muligt
    • Mak. strøm:10 ampère
  • Belyste stier og veje
  • Bevogtet område
Adresse og rute

Vil du booke Camping Paxariñas eller have yderligere information? Det kan du via nedenstående oplysninger eller via campingpladsens hjemmeside.

  • Camping Paxariñas
    Paxariñas 34
    36970 / Portonovo/Sanxenxo
    Spanien

  • Download GPS-koordinater
    Vælg dit navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinater:

    42°23'32"N 8°50'38"W
  • Hotel-campingkomplekset ligger ved vandet. (C550). Indgangen er i svinget. Tydeligt markeret.

  • Kontakt

  • www.campingpaxarinas.com

Vis på kort
Ladning
Vejret på denne campingplads

Vejrudsigt

Søn.

17 / 02

 

Man.

18 / 02

 

Tir.

19 / 02

 

Ons.

20 / 02

 

Tor.

21 / 02

 

Fre.

22 / 02

 

Lør.

23 / 02

 
Max. 14.7° 12.4° 13.8° 15° 17.4° 18.8° 17.4°
Min. 10° 6.1° 4.3° 6.4° 9.3° 10.1° 9.9°
Nedbør 90% 85% 5% 5% 15% 20% 35%
Vindretning S NV V S S S V
Vindkraft 3 2 2 2 3 3 3

Gennemsnitlig temperatur

Klima

Relativ fugtighed Nedbør (mm) Soltimer
Jan. 85% 230 3
Feb. 82% 174 5
Mar. 74% 155 7
Apr. 80% 194 6
Maj 80% 128 7
Jun. 76% 67 9
Jul. 78% 46 10
Aug. 79% 35 9
Sep. 81% 109 7
Okt. 85% 237 5
Nov. 85% 224 4
Dec. 87% 313 3
Weeronline
Anmodning om information

CampingCard ACSI sender din forespørgsel videre til "Camping Paxariñas".

Bemærk venligst at du anmoder om information. Du kan ikke reservere direkte med denne formular. Du får direkte kontakt med campingpladsen og CampingCard ACSI kan ikke påvirke det videre forløb.

1 Anmodning om information Hvad vil du gøre ?
Stil dit spørgsmål:
(på landets sprog hvor campingpladsen ligger, eller på engelsk)
2 Deres oplysninger

3 Din forespørgsel
På hvilke sprog ønsker du at modtage svar? Vær opmærksom på, det kan godt være, at campingpladsen ikke kan svare på dette sprog.